High Wycombe

The Project
This was a former Woolworths store arranged over 2 floors with two entrances, one fronting the High Street and the other Castle Street.

The objective was to split the unit into more lettable size units and to create a space at first floor level suitable for uses such as leisure or storage in order to maximise the overall income for the client.

Our Role
We secured planning consent, put together the professional team, oversaw the whole refurbishment programme from design stage to completion, which entailed liaising with letting agents to accommodate tenants requests, working with Iceland and Poundworld who took two of the units and working with the tenants to enable the programme was adhered to for tenants to open in time for Christmas trading.

The project was delivered on time and within budget.